Båsåt viek

 
Meera Norgebilder 
 
 Det dialektala uttrycket "båsåt viek" innebär typ en råddig vecka. Det är hur jag skulle beskriva min vecka. Jag har fått otroligt lite sömn, och inte direkt haft nån energi till något. Allt som jag gillar att göra, förutom typ att kolla film, har jag inte orkat med. Jag har inte tränat på en hel vecka!!! Jag har tagit de mesta läxor på talang, och inte orkat plugga. Så har det varit för hela vår familj lite grann känns det som. Det var också min mamma som beskrev denna vecka med det uttrycket. Det ska bli skönt med helg nu, så jag får vila upp. I och för sig kör jag alltid med det vi lärde oss i psykologin förra kursen; "Man får energi av att ha kul". Det upplevde jag i ruka när jag var helt slutkörd efter provveckan och äntligen fick stå på skidorna, men annars är det nog att vila som är boten på stressen. Nog för att jag inte alls är stressad just nu, jag har ju 10 håltimmar per vecka... 
 
Jag har just nu håltimme. Otroligt att jag bloggar på en håltimme för en gångs skull. Jag brukar ALLTID blogga på lektion. Jag orkar inte alltid lyssna på lektion, så då brukar jag blogga. Ajja bajja Simone! 
 
Resefoton, Simones foton och vardagsliv | | Kommentera

Light up your life!

 
 
 
 Hej bloggen! Nu är jag här igen med drygt en veckas paus, som sagt det går att blogga några inlägg men efter det glömmer jag bort bloggen. Som ni säkert har märkt så har även Simone fått tillbaka sin blogglust så nu är bloggen igång igen. Måste säga att hon har varit flitigar än mig den senaste tiden. Jag menar, titta på den stilrena och väldigt snygga designen som hon har fixat ihop. Det blev väldigt fräscht och uppiggande här på bloggen. 
Den här veckan har det inte hänt så mycket, bara det vanliga skollivet. 
Men nu till något helt annat, imorgon är det FREDAG!!! Bästa dagen på hela veckan!! Imorgon kväll ska jag på fest med älgjaktlaget. Det ska bli kul! Och inte nog med det, på lördag ska jag och Emmy åka till Parra med några andra tjejer! Det ska bli så kul! Då ska vi åka snowboard!! Simone var också bjuden men hon hade redan gjort upp andra planer. Den här helgen kommer att bli jätterolig och jag längtar till imorgon kväll. 
Nu ska jag gå och lägga mig, gonatt!

//Freja
Frejas foton och vardagsliv | | Kommentera

Summernight

 
 
 
Passar på och tittar på några sommarbilder i vinterslasket. Här är några gamla, men nyredigerade bilder från vår Norgeresa. Bilderna är i och för sig tagna på en strand på Finska sidan gränsen. 
Dagen har gått otroligt slött. Snart får vi mat iallafall, hoppas det är något gott...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Resefoton, Simones foton och vardagsliv | | Kommentera
Upp