En somrig fotorunda :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här är några bilder som jag tog på en fotorunda för fyra veckor sedan när Emmy var till min villa.
 
Nu har då den sista skolveckan i högstadiet börjat. Känns skönt att få sommarlov men jag är inte helt glad, jag kommer att sakna alla klasskompisar både från klassen och från parallellklasserna. Jag kommer förstås att träffa några av dem i höst när vi börjar gymnasiet. Vädret förra veckan var helt kanon men nu på en natt så sjönk temperaturen med nästan 20° det är ju hemskt!! Vädret ska vara mulet och kallt!! Det är ju typiskt att temperaturen ska sjunka nu när skolan snart är slut och vi nior ska ju till Powerpark på onsdag. Hoppas att det blir varmare och att det inte regnar!! Imorgon har jag dataprov och det är det allra sista provet för min del i högstadiet. På lördag är det då skolavslutning och den börjar halv 9 men vi ska vara där kvart över 8 på morgonen!! Jag måste ju gå upp kl.6 för att få håret klart i tid. Nu ska jag sluta blogga och kanske eventuellt göra ett redigeringstips. tycker att det börjar bli länge sen sist men vi får se. Ses!
 
//Freja
 

25 grader <3

telefonbilder+sista är en weheartit bild
 
Hejsvejs! Vardagen rullar på, men nu med en massa solande inblandat. Vi har prov idag, och jag känner mig inte alls redo. Jag borde egentligen läsa på dataprovet vi har nästa tisdag istället för att blogga. Det känns som att jag fortfarande bloggar strunt...jaja. På lördag har vi cykeldag med skolan=jag kan inte gå i tjänsten på lördag(Jag har övervägt om jag ska ta ledigt)= jag ska gå i tjänsten på söndag istället tänkte jag. Jobbigt att vi måste ha 6 dagar skola denna vecka. Jag är så sömnig, så provet kommer absolut inte gå bra. Men mina neonrosa naglar piggar iaf upp mig. :)
 
//Simone
Simones foton och vardagsliv | | Kommentera

Bilder från Vuokatti

Här kommer några sena bilder från Vuokatti. Det blev inte så många bilder, särskilt inte på snön för det fanns bara lite snö i backen. En kväll var vi och bowlade och en kväll var vi och simmade. Vi hade jätte roligt där. Vi var med tre andra familjer där. 
Idag ska vi äta mat med mommo å moffa och sen ikväll ska jag på dans till Åminne. Nu ska jag sluta blogga, ses!

//Freja
Resefoton | | Kommentera
Upp