En bekännelse

 
Halloj! Kom att tänka på en sak när jag kollade i arkivet på bloggen. Snälla, om ni inte ha läst dessa inlägg så gör inte det. De ger ett så fel intryck av mig. I nian ville jag vara otroligt viktig. Jag överdrev otroligt mycket  om hur stressad jag är och hur mycket jag har att göra.  Visst det var en stressig period där, men såå otroligt stressig var den nog inte. Jag hade inte upplevt stress då tidigare så det var väl därför som jag gjorde så stor sak av stressen.  Det där är vardag idag. Men jag tänker så här: bättre att ha mycket att göra är inget alls. Att ha tråkigt är det värsta jag vet. 
 
Om 5 timmar far vi tll pargas! Jee!
 
//Simone
Gemensamma inlägg | | Kommentera

Solen skiner skönt

 
 
 
Hej...
Skäms när jag skriver så sällan. men det är ganska mycket på gång just nu, som alltid. Vi har underbart vårväder. Jag har börjat med en halvtimmes d-vitaminintag per dag. Haha.. det heter väl nog att sola. Varje dag när jag kommer hem slår jag mig ner med Molly på en stol. Som vanligt ska jag berätta vad jag gör just nu. VI har psykologilektion. Det gillar jag. Snart är det maaat och sen ska vi och kolla på högstadiets musikal. Den som jag har varit med i de två senaste åren. Men som gymnasieelev får vi inte det. Det blir nu kul att få se den. Hoppas på bättre bloggning åså ses vi!
 
//Simone
Simones foton och vardagsliv | | Kommentera

Polen imorgon!!Här är några bilder från mitt påsklov i Vuokatti! Jag var med familj och vänner dit och vi hade jätte trevligt! Emmy var också med så vi åkte snowboard. Vi hade båda två köpt splitternya snowboardar så det var första gången som vi åkte på dom. Inga brutna vrister eller handleder, bara några blåmärken så långhelgen var lyckad. 
På bilderna ser ni mig och min snowboard, vi vilar i backen. 

Men nu över till något helt annat. Imorgon bitti avgår tåget från Vasa och det bär iväg mot Polen! Vi är sex elever och två lärare som åker och det ska bli en väldigt intressant och rolig resa. Vi 
ska bo på ett hotel i Krakow. Vi är där i tre dagar och kommer hem på tisdagkväll.  

Idag skrev jag sista provet för denna provperiod, så nu känns det väldigt skönt. Nu ska jag bara äta lunch i skolan och sen ska jag åka hem och packa resväskan. 
Ses!

//Freja

Frejas foton och vardagsliv | | En kommentar
Upp