Stukat armen!!

 
 
 
 
Hej! Ja som rubriken säger så har jag stukat armen. Det hände i torsdags, jag var på väg ut till syslöjdssalen för vi skulle ha elvkårsmöte. Jag snublade på asfalten och när jag tog emot mig så sträcktes en muskel eller en sena i höger arm. Armen svällde upp och jag kunde inte röra den, varken vippa på handleden eller vrida undersidan uppåt. Så jag åkte till hvc och där fick jag vänta i över en halvtimme förän jag fick gå in. Men läkarna ville inte rönka armen eftersom det inte gjorde ont när de tryckte på armen. Det ända de gjorde var att de lindade armen så att den skulle få stöd och de gav mig en ny läkartid så då ska jag på kontroll. Först värkte det jättemycket i armen och jag kunde typ inte röra den men nu värker det inte så mycket och jag kan använda höger hand att skriva på telefonen. Det kunde jag inte igår. Så de senaste två dagarna har jag gjort allt med vänster hand och jag har typ inte klarat av att göra något själv. Men nu kan jag börja använda höger arm litegrann. Nu ska jag fortsätta att se på pll.
 
//Freja
 
Frejas foton och vardagsliv | | En kommentar

Word-inlägg

 

 
 
Urgamla raketbilder.

 

Hej! Som ni ser så har vi en ny design. Jag har gjort headern och Freja har satt dit den och ändrat allt annat. Nöjd! Ja, allt förutom rubriken.

 

Nu har vi data, och jag vill inte väcka misstankar så jag skriver detta på Word och tänker lägga upp det på bloggen på rasten. Höstlovet är över. Tråkigt. Jag antar att ni inte gillar då jag börjar snacka om allt stressigt jag måste få gjort men nu får ni allt höra det. Jag håller på och målar mina möbler vita där hemma. Jag har målat mitt sängbord och jag ska måla ett skrivbord. Sen kanske köper jag en byrå. Jag ska byta till några gamla gardiner. MEN, jag ska snart göra teoriprovet för moppe, som jag inte kan, men jag sätter all min energi på rummet. Vi håller på och går in i provperioden i skolan, men jag sätter all min energi på rummet.  Jag antar att jag inte har berättat vad jag gjorde på höstlovet men jag ska ta det kort. Jag var till Vasa på torsdag och var i tjänsten och så var vi och gjorde mat hos M. På lördag var jag till mina kusiner. På kvällen åkte jag till Freja och sov över. Nu ska jag jobba lite med data och kontrollera stavningen med Word på detta blogginlägg. Ses!

//Simone

Simones foton och vardagsliv | | Kommentera

Dessa två veckor

Okej, hej! Jag vet inte hur många gånger jag har loggat in här och tänkt blagga men inte orkat. Livet lever på. Bloggen kommer lite bakpå. Jag har inte fotat så mkt heller på sistone. 
 
Så vad har hänt i mitt liv på sistone? Återvänt till skolan efter en underbar praovecka. Förhören börjar blir fler. Jag har varit jättelat och min hund mår inte bra för det. Hon får ingen motion. Jag har varit till Madde och haft det kul. Freja och jag har fixat en bloggdesign som jag hoppas att jag snart orkar lägga hit på bloggen. Jag har uppdaterat till iOS7. Körlektionerna är nu inbokade ocg snart hoppas jag att faktiskt är vid liv och sitter på en vespa. Imorgon ska vi stiga upp tidigt och åka och kolla på en vespa.Ikväll har jag också gjort min första lasagne I mitt liv. Tre och en halv timme tog det. Snabb jag är va?Det är ganska sent nu så sov gott och hoppas på bättre uppdatering! Ses!
 
//Simone
Simones foton och vardagsliv | | En kommentar
Upp