Jullov!!

 
 
 
 
Nu har vi då äntligen jullov!! Så skönt!!  Idag är det då dagen före dagen före doppardagen. Idag har jag inte gjort så mycket, redigerat lite bilder och städat mitt rum. Jag är ledsen för att bloggande har varit såhär låg men jag har inte haft tid att blogga, jag har inte haft på datorn på hela veckan. Äntligen kan man lyssna på spotify från mobilen och surfplattan utan att ha spotify premium, så alla som gillar spotify ladda ner appen nu!! Ses!
 
//Freja
Frejas foton och vardagsliv | | Kommentera

Snart lov

 
Hejsan! Bloggningen suger här.Snön har försvunnit nu igen. Nu är det sista skolveckan. Imorgon har vi julmddag typ hela dagen och sen på tordag nåt dansande och smyckestillverkning. På Fredag har vi julfest med det är jag befriad från. Igår var Freja hos oss en stund och resten av dagen satt jag och kollade solsidan tills jag blev pigg. I helgen var jag hos Madde. Hoppas på bättre bloggning!
 
//Simone
Simones foton och vardagsliv | | Kommentera

Autumn's over

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hösten börjar bara vara över nu. Tiden går. Jag har varit hos Rebecca en helg ovh en annan var jag i tjänsten i stan, hos min kusin och på innebandy. Freja och Emmy har varit till mig och vi har varit hos Freja. Jag har Redigerat kort igår. Proven börjar komma. Imorgon har vi samhällsläraprov. Ikväll ska jag på syklubb för att sy muskialdräkter. Just nu har vi faktiskt biologi utan lärare. Vi kollar en film om öhh, måste fråga Freja, ja naturkatastofer. Nu slutar lektion, ses!
 
//Simone
Simones foton och vardagsliv | | Kommentera
Upp