En helt vanlig söndag

 
 
 
 
 
Hej! I fredags var det som sagt tjejkväll hos Emmy. Vi hade jättekul. Jag for dit efter skolan och Emmy och jag ställde i årning allt tills Ester och Cecce kom. Vi åt tacos och en massa godis och chips. Vi satt uppe hela kvällen och pratade om allt mellan himmel och jord. Sen igår morse så åt vi lite frukost och fortsatte att äta chips och godis. Ester och Cecce åkte hem kl 12 och Emmy och jag fortsatte att städa. När klockan var runt 5 satte vi oss på vespan och åkte till mig. Emmy sov över här hos mig och åkte hem typ klockan 1 idag. Idag har pappa och jag fixat lite på min vespa och jag kom nyss hem efter att har varit på träning på grus för första gången i år. Det kändest lite ovant och konstigt att träna på grus men det är bara några gånger förän vi får börja träna på gräs! Nu ska jag snart gå och lägga mig om jag ska orka upp nu när vi har ställt om klockan till sommartid. Ses.
 
//Freja
 
Frejas foton och vardagsliv | | Kommentera

Myyysit

 
 
 
Hej! Nu just sitter jag i rummet och myser med Tasse och lyssnar på musik. Idag har jag inte gjort så mycket, bara varit i gymmet och gjort läxorna. Imorgon ska jag börja på moppekurs så kanske om lite mer än en månad har jag moppekort och får köra!!  På fredag ska vi till Emmy och ha tjejkväll, ser framemot det. Har väl inte så mycket mer att berätta så vi ses!
 
//Freja
Frejas foton och vardagsliv | | Kommentera

Busy doin' nothin'

 
 
 
 
Idag har jag inte gjort så mycket, bara varit hemma och redigerat bilder och kollat bloggar. Tycker att det inte händer så mycket här så tänkte starta typ något liknande som 30 foton men vet inte riktigt vad det ska vara. Några förslag? Ska snart börja byta om och åka på träning så jag bloggar mera sen. Ses!
 
//Freja
Frejas foton och vardagsliv | | Kommentera
Upp