On my way home!

 
Sitter i tåget på väg hem från Helsingfors. Har varit på en shoppingtur med mamma. Vi åkte igår morse och shoppade hela dagen. Senare på kvällen gick vi på bio och såg på Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvan. Den var hättebra, vi skrattade hela tiden och jag rekomenderar den starkt. Mina fötter värker efter allt shoppande och det ska bli skönt att komma hem. Imorgon ska jag inte göra så mycket men på fredag ska jag åka med Emmy och några andra till Himos och åka slalom! Vi åker med buss som komunen har ordnat och är borta hela dagen. Simone är och skidar med familjen i Ruka. Där skulle jag också vilja vara!! Men det blir nog bra i Himos! Nu ska jag sluta blogga och se en film istället, ses!
 
//Freja
Frejas foton och vardagsliv | | Kommentera

Chill på gegga lektionen

Nu sitter vi här på geografi lektionen och myser med godis, chips & limsa. Vi får också vara på datorerna för vi har gjort en presentationer om städer. Jag har skrivit om Åbo. Den blev nog helt bra. Idag när vi åker hem får vi äntligen sportlov!! På måndag ska jag och skida slalom till Parra, tisdag åker mamma och jag till Helsingfors på en shoppingtur och vi sover över där. På torsdag ska jag väl inte göra så mycket och på fredag ska jag åka till Himos och skida slalom. Ikväll ska jag inte göra så mycket bara titta lite på film och mysa. I helgen måste jag verkligen gå ut och fotografera för jag har verkligen inga bilder. Men vädret skulle behöva bli bättre för bilderna blir så tråkiga när det är mulet. Nu ska jag sluta blogga, ses!
 
//Freja
Gemensamma inlägg | | Kommentera

Skolval, prov, stress, RESA

 
 
Superbra design Freja ha fixat! Nu börjar provpeioden vara slut. Jag har alltid så mycket att göra på vardagarna så jag hinner inte med mera. Och när vi får prov... då blir det kaos. Blev tvungen att skippa gymmandet förra veckan för att jag hade så mycket annat. Jag åkte en dag i tjänsten istället. Jag har faktiskt inte läst så mycket på proven. Men det ha gått bra ändå. Vi ska på en resa till ruka nästa vecka så nu håller jag på och packar. Angående skolval; Jag vet inte vart ja ska. Skulle ju vilja till gymnasiet för att få mera allmänbildning och lära mig språk. Men på samma gång tänker jag inte utbilda mig högt och bli tvungen att studera jättelänge. Jag vill arbeta med något som försörjer mig med bara det jag behöver. Jag ska satsa mitt liv i att tjäna gud. Alltså vill jag bara jobba på halvtid för att ha mera tid att gå i tjästen. Men eftersom jag inte vet vad jag vill jobba med så kommer jag antagligen att gå i gymnasiet. Igår städade jag äntligen mitt rum. Såg ut som ett dammbombnedslag. Jeppjepp då syns vi om en månad igen:P Ses!
Simones foton och vardagsliv | | Kommentera
Upp