Apple

 
 
 
 
 
 
Ursäkta för den ultra dåliga bloggningen men jag har liksom varken haft tid eller lust men nu ska jag verkligen skärpa mig. I lördags åkte jag till Emmys villa och sov över där. Vi badade tunna till halv tolv och hade jättekul. Igår var vi till stan på 1-årskalas! Åååh va stor han blivit! Idag har pappa och jag tvätta fönsterna och bilen. Ja, jag har varit hemma hela dagen fast det är måndag och jag är inte sjuk. Vi har nämligen prao denna vecka och jag ska vara på prao från tisdag till lördag så därför har jag varit hemma hela dagen. Jag börjar kl.9.45 imorgon! 
Sitter nu här och lyssnar på musik och jag funderar på att spela Wii, länge sedan sist! Nu ska jag sluta blogga. Ses!
 
//Freja
 
(på bilden är det min iPad 2 och min iPhone 4)
Frejas foton och vardagsliv | | Kommentera

Where is the summer

 
 
 
Hej! Nu tänker jag säga förlåt för uselt bloggande med ett långt inlägg. Men jag är inte bra på långa inlägg och jag har ganska så bråttom nu. Jag minns inte hur länge sen det var jag bloggade men det var iaf länge sen. I måndags var jag sjuk. Sen på tisdagen tog jag mig till skolan fast jag inte borde ha varit där. På kvällen hade farmor släktkalas. På onsdag kom mitt straff för att tvinga mig själv till skolan. Då kände jag mig så dålig så jag åkte inte till skolan något. I torsdags läste jag på moddeprovet vi hade i Fredags . Efter skolan på fredagen var jag så trött så jag kollade tv hela dagen. Igår var jag i närpes. Vi var i tjänsten och åt på casa. Efteråt for vi till Merja och sjöng några sånger. Sen åkte vi till Petalax och spelade innebandy. Idag har jag inte gjort så mkt. 
 
Sommaren börjar bli över. Men jag har fortfarande sommar. Jag borde ta kort på höstlöven. Annars får ni ju bara se sommarbilder. nu tror jag faktiskt att jag ska ta och gå ut och fota, ses! 
 
//Simone
Simones foton och vardagsliv | | Kommentera

Dålig bloggning

Hej, jag vet det är länge sedan sist men jag har liksom inte haft ork att blogga något. Det blir nog bättre när jag har några bilder att publicera men nu just är jag utan bilder. Igår så kom min iPhone 4!! Jag är väldig nöjd och det nya systemet ios7 är väldigt bra och snyggg. Idag ska jag väl inte göra någonting tror jag, så nu ska jag sluta. Ses!!
 
//Freja
Frejas foton och vardagsliv | | Kommentera
Upp