Be positive

 
 
 
 
Njuter av livet
Livet är skönt
Snart är det sommar
Skit i att jag inte förstår biologin och fysiken
för vad är det egentligen som har någon mening
i det långa loppet?
 
Haha, påminn mig om att jag inte ska bli poet! Men den där dikten eller vad den kallas spegar min sinnesstämning just nu. Jag skrev den dagen efter åre, när jag var ganska så uppgiven över alla skolgrejer jag inte fattade, men samtidigt var jag otroligt tacksam över hur bra allt är just nu. Jag har hållit på och glömma att skolan inte är hela världen, men nu har jag kommit in på rätt spår igen. 
 
 Jag har underbara vårkänslor, och vad kan man inte bli annat än lycklig av vårkänslor? Tiden går så fort, och det är bara roliga grejer som ligger framför mig nu. Glad Simone! Små tråkigheter får man glömma, och se på allt med en mera positiv syn. Sak samma om det inte går så bra i skolan just nu, jag har det bra och det är en av de saker jag värderar mest.
 
Det kan enkelt bli att man själv blir nedstämd när man hör hur bra någon annan har det just nu. Bli inte det! Det var inte därför som jag skrev det här blogginlägget. Tänk själv på allt det underbara du har i ditt liv. Det finns alltid något smått att vara glad över. Även om livet kanske är i en stor dipp just kan man hitta små glädjeämnen. Ta vara på dem, så blir din vardag mycket trevligare!
 
Och bilderna var från vår åre-resa :)
 
 
Simones foton och vardagsliv | | 2 kommentarer

Bildbomb från Teneriffa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bra jobbat allihopa som årkade titta igenom alla dessa bilder.  
Bloggningen över sportlovet gick ju sådär, ingen av oss bloggade. Mitt sportlov spenderades med sköna hemmadagar från måndag till onsdag, torsdagen och fredagen spenderades i Åbo, var och tittade på Ronja Rövardotter på Åbo Svenska Teater. Vi shoppade och hade det allmänt trevligt. På lördagen och söndagen gjorde jag inte så mycket heller. 
 
Skolan fortsatte sen som vanligt med ny period och jag har äntligen fått håltimmar på min läsordning! I torsdags kl. 14 br det iväg till Helsingfors med tyska grupperna från skolan och tyskagrupperna från Korsholm. Vi besökte Deutche Schule och fick se hur deras skola fungerade, sen besökte vi Goethe Institute där vi fick höra hur deras verksamhet fungerar. Allt sades på tyska så vi övade samtidigt vår tyska som vi fick information. Vi kom hem på fredagskvällen. 
 
Medan jag var i helsingfors hade min snowboard kommit. Jag hade beställt den från internet så igår packeterade jag upp den och skruvade fast bindningarna på den. Jag är så sjukt nöjd med den och jag vntar till påsken då vi ska göra en favorit i repris och åka till Vuokatti på skidsemester. Fast i år ska Emmy följa med och det ska bli så kul. Emmy har också köpt en snowboard så då ska vi åka med våra snowboardar för första gången! Jaag längtaaaar!!
 
Idag ska mamma och jag åka och servera soppa vid högstadiet så nu måste jag sluta blogga och göra mig redo, ses!
 
//Freja
 
Resefoton | | Kommentera

Det blev som jag trodde

 
 
 
Ja sa ju att min sportlovsbloggning skulle vara ussel, och det är bara förnamnet. Under sportlovet var jag mest hemma, jag gjorde inte så värst mycket. Just nu har jag tusen grejer pågång. Så det blir nog inte så mycket bloggning inom den närmsta tiden heller. Men jaa, vi ses nån gång. 
//Simone
Simones foton och vardagsliv | | Kommentera
Upp