Be positive

 
 
 
 
Njuter av livet
Livet är skönt
Snart är det sommar
Skit i att jag inte förstår biologin och fysiken
för vad är det egentligen som har någon mening
i det långa loppet?
 
Haha, påminn mig om att jag inte ska bli poet! Men den där dikten eller vad den kallas spegar min sinnesstämning just nu. Jag skrev den dagen efter åre, när jag var ganska så uppgiven över alla skolgrejer jag inte fattade, men samtidigt var jag otroligt tacksam över hur bra allt är just nu. Jag har hållit på och glömma att skolan inte är hela världen, men nu har jag kommit in på rätt spår igen. 
 
 Jag har underbara vårkänslor, och vad kan man inte bli annat än lycklig av vårkänslor? Tiden går så fort, och det är bara roliga grejer som ligger framför mig nu. Glad Simone! Små tråkigheter får man glömma, och se på allt med en mera positiv syn. Sak samma om det inte går så bra i skolan just nu, jag har det bra och det är en av de saker jag värderar mest.
 
Det kan enkelt bli att man själv blir nedstämd när man hör hur bra någon annan har det just nu. Bli inte det! Det var inte därför som jag skrev det här blogginlägget. Tänk själv på allt det underbara du har i ditt liv. Det finns alltid något smått att vara glad över. Även om livet kanske är i en stor dipp just kan man hitta små glädjeämnen. Ta vara på dem, så blir din vardag mycket trevligare!
 
Och bilderna var från vår åre-resa :)
 
 
Simones foton och vardagsliv | |
#1 - - kebarbi :

Bra sagt! Det är viktigt att inte nedstämdheten fått övertaget för då känns det som att man drunknar...

#2 - - Ester:

Nämen, vad bra det där var just nu, tack!

Svar: vassogoo <3
Freja och Simone

Upp