Somewhere ower the rainbow

 
Telefonbild från igår kväll
 
Hej bloggen! Länge sen sist. Eftersom jag inte har bloggat på hela sommaren tänker jag nu ge er en sammanfattning av min sommar.  
De sex första veckorna jobbade jag och gjorde inte så mycket annat.  Midsommarveckan jobbade jag måndag-onsdag. Midsommarafton  firades i gott sällskap vid villan. Vi var 27 personer som mest och ca 15 båtar i hamnen.  Vi åt god mat och hade jätte trevligt. Vädret blev helt okej framemot kvällen så det var inte något att klaga över.  Lördagskvällen spenderade jag med Emmy och några andra på Åminnedansen och det var jätte kul att träffa kompisarna! 
Efter sex veckors jobb fick jag ledigt i två veckor. Då gjorde jag inte så mycket, var bara vid villan. Efter två veckors ledighet jobbade jag en vecka till och nu har jag en ledig vecka till förrän vi börjar skolan igen den 11 augusti. 
Jag har så klart också spelat matcher och varit på träningar om kvällarna. 
I fredags åkte jag och Emmy ut på en båttur. Vi träffade några kompisar ute på sjön och vi satt där i våra båtar och pratade om allt mellan himmel och jord och hade trevligt. Den natten kom jag hem kl 2 ;) Igår var jag och Emmy med i PokerRun och vi vann ungdomsklassen med korten triss i fyror! 
Nu ska jag åka upp till lands. Ses! 
 
//Freja
Frejas foton och vardagsliv | | Kommentera
Upp